Háztűz-őrző Nők és Anyák Egyesülete | 2890 Tata, Bacsó Béla u. 66/1 | 06 20 420 0401 | http://www.haztuzorzo.hu | haztuzorzo@haztuzorzo.hu | adósz.: 18615496-1-11 | nyomtatta: Vendég


    Babapakk   


 Csatlakozz hozzánk
a Facebookon!   

 

 
 

KÁNA Családi Kör


Bódiné Likó Angéla
Mentálhigiénés szakember
Szervező
+36 30 946 3952


 

Amzulescu Melánia 
Szervező
+36 20 412 6786


 
Klubszerű, interaktív beszélgetés várandós és kisgyermekes anyukáknak! Tanácsadás és tapasztalatcsere gyakorló anyukákkal és meghívott szakértőkkel. A beszélgetések témáit a résztvevők igényeihez igazítva a várandósság, a szülés és a gyermeknevelés kérdései köré szervezzük.
Szeretettel várunk, találj barátokat köztünk! :-)

KÁNA Családi Kör
INGYENES, interaktív beszélgetésekElkészült a Háztűzőrző Kisokos Kismamáknak! Szeretettel ajánljuk Nektek. Az alábbi linkre kattintva is elérhetitek.

KÁNA Családi Kör Kismamáknak, Anyukáknak és Apukáknak szóló programsorozatunk témáiból ízelítő:

- Az egyszerűbb gyerekkor
Skoflek Katalin, gyógypedagógus előadása: Hogyan neveljünk nyugodtabb, boldogabb, magabiztosabb gyermekeket, "egyszerűbb gyermekkorral"?
Kell-e fejlesztés kicsi korban, mikor van szükség korai fejlesztésre?

- A zene hatása a magzatra és a kisgyermekre
Bódiné Likó Angéla, mentálhigiénés szakember és Palotás Anna, zenetanár mesél a zene jótékony hatásairól.

- Dolgozd meg belső Erőforrásaid!
Szokoli Bernadett, coach beszél életünk legnagyobb
változásáról: a gyermekvállalásról.
• Nem is emlékszel, hogy mi a hobbid vagy mit szoktál csinálni szabadidődben?
• A család sokkal előrébb van, mint Te?
• Nincs időd magadra?

- Szoptatás,altatás és együtt alvás
Schneiderné Diószegi Eszter, La Leche Liga
szoptatási tanácsadó,pszichológus és IBCLC laktációs
tanácsadó előadást tart a válaszkész nevelésről.
Hogyan segíti a válaszkészséget a szoptatás és együtt alvás?


Kövess minket a FACEBOOK-on is!

Időpont: A program jelenleg szünetel
Helyszín: Háztűzőrző Központ, Tata Bacsó Béla u. 66/1. (Juniorka bölcsőde mellett)

Vélemények:

Németh Ildikó, Kismama jóga oktató
Számomra a KÁNA előadások még gyakorló Anyaként is rengeteg hasznos információt nyújtottak! Ezek nem egyszerű, száraz előadások, hanem igenis tartalmas, interaktív beszélgetések voltak. Személy szerint támogatom az ösztönösséget a gyermeknevelésben, mégis sokszor biztonságérzetet ad, hogy van kihez fordulnunk, ha kételyeink támadnak, sőt szakértőknek tehetünk fel számunkra fontos kérdéseket! Az ösztönösség mellett nagyon fontos a tudatosság is, hiszen gyermekünknek is biztonságérzetet biztosít, ha érzi rajtunk a magabiztosságot. Mindenkinek ajánlani tudom, hogy vegyen részt előadásokon, programokon a várandósság és a babázás ideje alatt, hiszen saját érdekünk, hogy "szakértőként" álljunk az ANYASÁG örömei előtt!
Köszönöm az élményt!
Remélem sokaknak lesz még benne részük!

Teodóra, gyakorló anya
Nagy örömmel vettem részt az előadásokon. Számomra nagyon hasznos volt és mindig igen magas színvonalú. A továbbiakban is szívesen vennék részt hasonló előadásokon. Azt gondolom, hogy a gyermekvállalással járó lelki folyamatok és nehézségek teszik ki kételyeink egy részét és a babák helyes gondozása a másikat (mindenki mást mond).

Amzulescu Melánia, a KÁNA Családi Kör szervezője
Személy szerint egy életre szóló élménnyel gazdagodtam. A megörökített pillanatok felidézésével újra átélem azt a sok pozitív érzést, amiben akkor részesültünk: egy mosoly, egy bátorító szó, az a sok tudás és tanács.
Egy igazi oázis a lelkemnek a KÁNA.
A Weboldal grafikai tervezése, szerkesztése az NCA támogatásával készült.
Warning: include_once(): open_basedir restriction in effect. File(/home/ideart/seo/ugyfeloldal_fejlesztolink.txt) is not within the allowed path(s): (/opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu:/tmp:/var/lib/php5:/opt/www/data/www.haztuzorzo.hu) in /opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/+terulet_lablec.php on line 14 Call Stack: 0.0001 644352 1. {main}() /opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/mod_aloldal_2/alo_kiiras.php:0 0.0324 802304 2. include_once('/opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/+terulet_lablec.php') /opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/mod_aloldal_2/alo_kiiras.php:145 Warning: include_once(/home/ideart/seo/ugyfeloldal_fejlesztolink.txt): failed to open stream: Operation not permitted in /opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/+terulet_lablec.php on line 14 Call Stack: 0.0001 644352 1. {main}() /opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/mod_aloldal_2/alo_kiiras.php:0 0.0324 802304 2. include_once('/opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/+terulet_lablec.php') /opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/mod_aloldal_2/alo_kiiras.php:145 Warning: include_once(): Failed opening '/home/ideart/seo/ugyfeloldal_fejlesztolink.txt' for inclusion (include_path='.') in /opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/+terulet_lablec.php on line 14 Call Stack: 0.0001 644352 1. {main}() /opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/mod_aloldal_2/alo_kiiras.php:0 0.0324 802304 2. include_once('/opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/+terulet_lablec.php') /opt/www/sites/www.haztuzorzo.hu/program/mod_aloldal_2/alo_kiiras.php:145